2014. november 30., vasárnap

Második évad

Drága olvasóim!
Nos, remélem kellemesen telik a vasárnapotok, az utolsó novemberi nap. Hamarosan téli szünet, nincs sok hátra! 
Megfordulhat a fejetekben, hogy mi okból vagyok most itt, mikor még júliusban kitettem az epilógust, azóta pedig eltűntem, és a kommentekre sem válaszoltam -de minimum háromszor olvastam őket!
Tegnap újra megnéztem a szerecsendio által elkészített blogtraileremet, és azt kell, hogy mondjam, rettenetesen hiányzott ez a blog. A szereplők, a történet, minden! Így hát, megfordult a fejemben, mi lenne, ha írnék egy második évadot. Eddig úgy gondoltam, jó befejezése van, ez így teljes maradhat, de azt hiszem tévedtem, és nekem is szükségem van arra, hogy ezt tovább írhassam.
Szóval, örömötökre vagy bánatotokra, de a téli szünetben közzéteszem majd a második évad első részét, onnantól meg gondolom, megy tovább magától. Az évad címe még kérdőjeles, új design biztosan lesz, és újra kint van a chat, amin keresztül nyugodtan üzenhettek, esetleg cserét kérhettek, ilyesmi. Hamarosan jelentkezek még! :)
Vivian

1 megjegyzés:

  1. Szia! Most találtam rá a blogodra, és egyszerűen magával ragadott a történet. Ezért örömmel olvastam hogy lesz 2. évad. Remélem hamarosan felkerül az első rész:) Nagyon tetszik a történet, és ahogy fogalmazol. Továbbra is sok sikert a bloghoz!:)
    Puszi: MaggieL.

    VálaszTörlés